Jakob Golob

Jakob Golob

Jakob Golob

diplomiran fizioterapevt

Sem Jakob Golob, rojen 12.6.1992 v Celju. Po izobrazbi sem diplomirani fizioterapevt. Študij sem zaključil leta 2014 in si tako že med študijem nabral veliko praktičnih izkušenj saj sem poleg opravljanja redne prakse delal še preko študenta pri zasebnemu fizioterapevtu. Po končanem študiju sem opravil 9 mesecev pripravništva na vseh nivojih zdravstva ter na koncu opravil strokovni izpit!

Moja poslovna pot se je nadaljevala pri podjetju Semos d.o.o. pri katerem izvajam predstavitve in edukacije prvorazrednih aparatov za fizioterapijo, vzporedno izvajam tudi samoplačniško fizioterapevtsko dejavnost v sodelovanju z Centrom fizioterapije Ljubljana v Celju in Ljubljani.

Pred kratkim smo začeli sodelovati tudi z zdravstvenim centrom Aristotel, kjer prav tako izvajamo ambulantno fizioterapevtsko dejavnost. Do sedaj sem opravil že mnogo dodatnih izobraževanj na področju fizikalne terapije saj je znanje in poznavanje le teh ključnega pomena za nadaljnjo pot k uspehu in kvaliteti izvajanja fizioterapije.