Aristotel Rehabilitacija - zdravstveni center z dostopnimi storitvami
Fizioterapija

Nudimo različne fizioterapevtske storitve z najnovejšo moderno opremo. 

Naročite se

Terapija z laserjem

Terapija z laserjem

Pri nas uporabljamo visoko energijski terapevtski K-Laser, s katerim pospešujemo mikrocirkulacijo, spodbujamo sintezo kolagena, pospešujemo metabolne procese, izboljšujemo vaskularne aktivnosti in živčno delovanje ter vzpostavljamo normalno fiziološko delovanje celic. K-Laser deluje protibolečinsko, protivnetno in pospešuje regeneracijo tkiva.

Human Tecar terapija

Human Tecar terapija

Aparat Human Tecar HCR 1002 je elektromagnetni stimulator mikrocirkulacije. Deluje tako, da z uporabo srednje-frekvenčnega radio signala sproži metabolično aktivacijo samega tkiva tako, da stimulira krvni ter limfni obtok tako na manjših kot na večjih območjih telesa. Tecar terapija je torej oblika endogene termoterapije, ki temelji na radijskih valovih. Zdravljenje ni invazivno in za pacienta predstavlja prijetno terapijo, pri čemer je čas okrevanja znatno skrajšan. 

Terapija z udarnimi valovi

Terapija z udarnimi valovi

Terapija z udarnimi valovi pospešuje celjenje po principu samo-regeneracije. Spodbuja presnovo in poveča pretok krvi. Poškodovano tkivo se postopoma obnavlja in prihaja do pospešenega zdravljenja.

HiTop terapija

HiTop terapija

Primarni cilj HiTop terapije je poleg stimulacije živcev in miši, neposredni učinek na celično izmenjavo snovi. Uporabljene so frekvence v razponu med 4096 in 32768 Hz, ki potujejo skozi telo v obliki električnega polja, ki povzroča oscilacijo nabitih delcev. 

Rezultat: izboljšanje procesov metabolizma, čiščenje telesa in lajšanje bolečine.

Manualne tehnike

Manualne tehnike

Izvajamo različne fizioterapevtske tehnike, namenjene lajšanju bolečin. Mobilizacija sklepov, manipulacija fascije, masaža globokih, trigger point terapije tkiv, manipulacija perifernega živčnega sistema.

Metoda sproščanja notranjih blokad

Metoda sproščanja notranjih blokad

S to metodo stranka uspešno odpravi travmo, ki je nastala kadarkoli v času njegovega življenja - razrešuje bolečine, bolezni, poškodbe, psihične travme, blokade, strah, notranje konflikte, vzorce in prepričanje, razvade, odvisnosti, travme ob nastanku invalidnosti ...

Sproščanje notranjih blokad je primerno za vse, ki imajo sposobnost komunikacije (otroci nad cca 6 let, odrasli, starostniki).

Osebe z duševnimi motnjami niso primerne za to obravnavo.    

   

Nazaj na vrh