Aristotel Rehabilitacija - zdravstveni center z dostopnimi storitvami

Vadba za managerje

Vadba za managerje

Iščete učinkovit način za blaženje stresa na delovnem mestu? 

Vadba vam zagotovi dobro počutje in hkrati dobro fizično pripravljenost, kar vam omogoča, da se lažje in kvalitetnejše soočite s stresom na delovnem mestu.

Naročite se

Harvard Health Publishing natančno pojasnjuje, kaj se dogaja v možganih med vadbo: »Psihične koristi aerobne vadbe imajo nevrokemično podlago. Vadba zmanjšuje raven stresnih hormonov v telesu, kot sta adrenalin in kortizol. Spodbuja tudi nastajanje endorfinov, kemikalij v možganih, ki so naravna protibolečinska sredstva in izboljšujejo razpoloženje.«

Endorfini so odgovorni za občutke sproščenosti in optimizma, ki jih doživite ob koncu naporne vadbe. Aerobna vadba je tako kot za srce ključnega pomena tudi za glavo. Redna aerobna vadba bo prinesla izjemne spremembe v vašem telesu, presnovi, srcu in duhu. Ima edinstveno sposobnost, da razveseljuje in sprošča, spodbuja in umirja, preprečuje depresijo in odpravlja stres.

Kdaj poteka vadba za managerje

Kdaj poteka vadba za managerje

Vadba za managerje poteka v jutranjem času, od 7.00 - 7.45 ure (oziroma po dogovoru) in vsebuje ogrevanje, glavni del ter zaključek, ki je iz sprostilnih in dihalnih vaj.

Po vadbi vas pogostimo s smutijem in kavo (po izbiri).

Nazaj na vrh