Senior vadbe

senior_vadbe.jpg

Pripadniki starejše populacije se še najbolje zavedajo pomena samostojnosti in gibalne neodvisnosti - ravno to poskušamo s senior vadbo obdržati na čim višjem nivoju ter vadečim omogočiti samostojno in kvalitetno starost.

Senior vadba je namenjena vsem upokojencem, ki si z vadbo  želijo izboljšati ali ohraniti gibalne sposobnosti, ki so ključne  za kvalitetno in aktivno življenje. S pomočjo naše ekipe jim  je omogočeno kvalitetno in varno gibanje pod nadzorom  strokovnjaka.

Redna telesna aktivnost izboljša počutje, zmanjša možnost nastanka srčno - žilnih bolezni, diabetesa, degenerativnih sprememb - osteoporoze ter občutno izboljša kvaliteto življenja.

S skrbno izbranimi vajami, prilagojenimi vašim sposobnostim, bomo poskrbeli, da boste na učinkovit način skrbeli za svoje zdravje, se pripravili na vsakdanje izzive ter se ob tem družili in zabavali.

Pri senior vadbi je poudarek na vajah za izboljšanje osnovne  moči, ravnotežja, srčno-žilnega zdravja, ohranjanja zdrave  hrbtenice ter ostalih sklepov in nasploh na krepitvi zdravja in  omogočanju gibalne samostojnosti.