Aristotel Rehabilitacija - zdravstveni center z dostopnimi storitvami

Senior vadbe

Senior

Senior vadbe

Predstavniki starejše populacije se še najbolje zavedajo pomena samostojnosti in gibalne neodvisnosti, kar poskušamo s senior vadbo tudi obdržati na čim višjem nivoju ter vadečim omogočiti samostojno in kvalitetno starost.

Naročite se

Kaj je senior vadba?

Kaj je senior vadba?

Senior vadba je namenjena vsem upokojencem, ki si z vadbo želijo izboljšati ali ohraniti gibalne sposobnosti, ki so ključne za kvalitetno in aktivno življenje. S pomočjo naše ekipe jim je omogočeno kvalitetno in varno gibanje pod nadzorom strokovnjaka.

Redna telesna aktivnost izboljša počutje, zmanjša možnost nastanka srčno - žilnih bolezni, diabetesa, degenerativnih sprememb - osteoporoze ter občutno izboljša kvaliteto življenja.

Kako poteka senior vadba?

Kako poteka senior vadba?

S skrbno izbranimi vajami, prilagojenimi vašim sposobnostim, bomo poskrbeli, da boste na učinkovit način skrbeli za svoje zdravje, se pripravili na vsakdanje izzive ter se ob tem družili in zabavali.

Pri senior vadbi je poudarek na vajah za izboljšanje osnovne moči, ravnotežja, srčno-žilnega zdravja, ohranjanja zdrave hrbtenice ter ostalih sklepov, nasploh pa na krepitvi zdravja in omogočanju gibalne samostojnosti.

Nazaj na vrh