Aristotel Rehabilitacija - zdravstveni center z dostopnimi storitvami

Rehabilitacija

Rehabilitacija

Rehabilitacija

Rehabilitacija je proces bio-psihosocialnega prilagajanja telesno ali duševno prizadete osebe za ponovno vključevanje v družbeno življenje in delo.  

Naročite se

Kaj je rehabilitacija?

Kaj je rehabilitacija?

Rehabilitacija je proces bio-psihosocialnega prilagajanja telesno ali duševno prizadete osebe za ponovno vključevanje v družbeno življenje in delo. Končni cilj vsake rehabilitacije je razvoj preostalega potenciala organizma do te mere, da zagotavlja najoptimalnejšo vključitev poškodovanega ali bolnega v delovno okolje. Najpomembnejše pri vsaki rehabilitaciji je aktivno sodelovanje vsakega posameznika. Program rehabilitacije mora biti sestavljen tako, da upošteva želje in potrebe pacienta ter zajema različne postopke in metode.


Kaj izvajamo?

Kaj izvajamo?

V specialistični ambulanti za rehabilitacijo Aristotel izvajamo različne postopke in metode za uspešno odpravljanje gibalnih težav, mišično-skeletnih bolečin in izboljšanje kakovosti posameznikovega življenja. Naše poslanstvo je voditi vsakega posameznika od poškodbe do vrnitve v aktivno življenje brez bolečin. Zato poleg fizioterapije izvajamo tudi preventivne programe za krepitev zdravja.

Kakovostna obravnava

Kakovostna obravnava

V našem zdravstvenem centru stremimo h kakovostni obravnavi posameznika. Ker vemo, kako zelo pomembno je multidisciplinarno delo, imamo v ekipi strokovnjake s področja kineziologije, fizioterapije in s področja medicine.

Strokovni tim je visoko izobražen in se ves čas udeležuje ustreznih usposabljanj. Pri obravnavi lahko tako pričakujete povezovanje dela fizioterapevta, kineziologa in zdravnika, kar pomeni odpravljanje težav z različnega zornega kota ter s pomočjo raznovrstnega strokovnega znanja.

Storitve v ambulanti za rehabilitacijo

Storitve v ambulanti za rehabilitacijo

  • vadbe,
  • masaže,
  • fizioterapija,
  • osebno trenerstvo,
  • kinezioterapija.
Nazaj na vrh